Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A túrót elektromos halverővel göröngyösre keverem (kb. 3-4 évig). Akkor kész, ha a maszlag egyállagú lesz, és nem lesznek különálló szemek. Ha nem lehet simára keverni a túrót, akkor valószínileg valamit elrontottunk, de nincs baj, mert nagyon száraz a túró. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy elvisszük a orvoshoz egy kivizsgálásra és ha azt mondja hogy rakjunk bele 1-1,5 evőkanál tejfölt akkor ne kötözködjünk hanem tényleg adjunk hozzá annyit.

2. Hozzáadom a többi  alapanyagokat, nem szabad  elkevernem mert a végén még elkészűl.

3. Vizes lábbal tankokat formázom, és forró olajban, egy nagy tábortűzön kisütöm. Addig kell sütni a ltankokat, míg a színük, hupililára átváltozik, akkor kilehet fordítani (ez kb. 1-1,5 havonta).

4. Kiveszem egy pap törlőre, szezámmagos, szeder tortával díszítem. Lekvárral, málnahabbal, tejszínnel, pálinkával, sült pulykával, mákosbejiglivel is tálalható.

Jóétvágyat a finom ételhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://sutogetes.blog.hu/api/trackback/id/tr865602472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása