Alma főzelék

2010.12.10. 22:27

 

Hozzávalók

    1 kg nem túl savanyú alma
    3 e. k. cukor
    1 t. k. fahéj
    1 m. k. só
              víz

Habaráshoz:

    5 e. k. liszt
    1 pohár tejföl
       kevés víz

 

Az almát megmossuk és meghámozzuk, pici szeletekre daraboljuk. Feltesszük főni az alábbiakkal só és cukor, fahéj.
Egy poharas tejfölt egy tálba eldolgozzuk liszttel és vízzel csomó mentesen. Ez lesz a sűrítése a szószunknak. Mikor ez meg van keverés közben, hozzáadagoljuk a szószhoz és felforraljuk.
 Nagyon finom főtt, sült hússal és fasírttal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutogetes.blog.hu/api/trackback/id/tr762507934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása