Alma főzelék
2010.12.10. 22:27
Hozzávalók
1 kg nem túl savanyú alma
3 e. k. cukor
1 t. k. fahéj
1 m. k. só
víz
Habaráshoz:
5 e. k. liszt
1 pohár tejföl
kevés víz
Az almát megmossuk és meghámozzuk, pici szeletekre daraboljuk. Feltesszük főni az alábbiakkal só és cukor, fahéj.
Egy poharas tejfölt egy tálba eldolgozzuk liszttel és vízzel csomó mentesen. Ez lesz a sűrítése a szószunknak. Mikor ez meg van keverés közben, hozzáadagoljuk a szószhoz és felforraljuk.
Nagyon finom főtt, sült hússal és fasírttal
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.